Felhívás Gerontológiai Napok 2025 Nemzetközi Tudományos Konferencián történő részvételre - Bene, Ágnes (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2025)
Felhívás Gerontológiai Napok 2025 Nemzetközi Tudományos Konferencián történő részvételre