Különleges Bánásmód, 2025.11.(1.) - Különleges Bánásmód Folyóirat, Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2025)
Különleges Bánásmód folyóirat, 2025. 11.(1.) - teljes szöveg