Recenzió Papp Zsuzsanna „Mozgásterápiák gyermekeknek” című könyvéről - Nagyné Klujber , Márta (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
Recenzió Papp Zsuzsanna „Mozgásterápiák gyermekeknek” című könyvéről.