A IX. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencia Programja - Különleges Bánásmód, Folyóirat Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar, valamint a Különleges Bánásmód Folyóirat Szerkesztősége tisztelettel meghívja Önt a IX. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris tudományos konferenciára. A konferencia ideje: 2024. április 12. A konferencia helye: Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar Cím: 4220, Hajdúböszörmény, Désány István u. 1-9. A tanulmányban a konferencia programja olvasható.