RECENZIÓ AZ „INNOVÁCIÓS STÚDIUM: TERMÉKFEJLESZTŐ ÖTLETBÖRZE” CÍMŰ KIADVÁNYRÓL - Mező, Lilla Dóra (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2022)
Recenzió az „Innovációs Stúdium: Termékfejlesztő ötletbörze” című kiadványról.