RECENZIÓ ÉBER MÁRK ÁRON “A CSEPP. A MAGYAR TÁRSADALOM OSZTÁLYSZERKEZETE” CÍMŰ KÖNYVÉRŐL - Godó, Irén (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2021)
Recenzió Éber Márk Áron “A csepp. A magyar társadalom osztályszerkezete” című könyvéről.