HATOS GYULA KÖNYVE AZ ÉRTELMI AKADÁLYOZOTTSÁGGAL ÉLŐK ÉLETKILÁTÁSÁRÓL ÉS ÉLETKÍSÉRÉSÉRŐL (RECENZIÓ) - Varga, Imre (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2015)
Az áttekintett könyv: Hatos Gyula (2012): Életkilátás-életkísérés értelmi akadályozottsággal élők körében. ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Budapest. 325 oldal, ISBN: 978-963-7155-56-7