RECENZIÓ BARBARA COLOROSO (2014) ZAKLATÓK, ÁLDOZATOK, SZEMLÉLŐK: AZ ISKOLAI ERŐSZAK CÍMŰ MŰVÉRŐL - Ladányi, Lili (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2020)
Recenzió Barbara Coloroso (2014) Zaklatók, áldozatok, szemlélők: az iskolai erőszak című művéről