PROFESZOROK AZ INNOVATÍV FIATALOKÉRT - Koncz, István (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2018)
Jelen tanulmányban a Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület (PEME) Professzorok az innovatív fiatalokért programját mutatjuk be, mely az NTP-PKTF-17-0016 pályázat keretében valósult meg.