„FELKÉSZÜLÉS (EGYÜTT) A XXI. SZÁZAD KIHÍVÁSAIRA” CÍMŰ KIADVÁNY BEMUTATÁSA - Mező, Katalin; Mező, Katalin (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2018)
„Felkészülés (együtt) a XXI. század kihívásaira” című kiadvány bemutatása (recenzió).