EGY INNOVÁCIÓS KÖR INNOVÁCIÓS PORTFÓLIÓI - Mező, Katalin; Mező, Ferenc (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2018)
A magyar K+F Stúdió Kft. Innovációs Köre egy fiatal felnőtteknek szóló speciális tehetséggondozó program, mely a Nemzeti Tehetség Program egyik pályázata keretében valósult meg (pályázati azonosító: NTP-PKTF-17-0017). E program eredményeinek egyike egy e-könyv, mely (n=42) fiatal felnőtt innovációs portfólióit tartalmazza. E cikk ennek a programnak és kiadványnak a tapasztalatait összegzi.