Recenzió Dafna Regev „Speciális nevelési igényű tanulókkal végzett művészetterápia” című könyvéről - Bojtor, Brigitta (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2026)
Az áttekintett mű: Dafna Regev (2023). Art therapy with Special Education Students. Routledge.