Recenzió Hegedűs Roland „Tanulási zavarok és iskolai teljesítmény” című könyvéről - Mező, Katalin (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2025)
Recenzió Hegedűs Roland „Tanulási zavarok és iskolai teljesítmény” című könyvéről