Meghívó a X. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris Konferenciára - Különleges Bánásmód Folyóirat, Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2025)
Meghívó a X. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris Konferenciára