Meghívó a X. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris Konferenciára - Mező, Katalin (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
Meghívó a X. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris Konferenciára