Roma-magyar együttélési tapasztalatok óvodai környezetben Vasmegyer településen - Szerepi, Sándor; Vargáné Nagy, Anikó (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
Műhelybemutatás-Roma-magyar együttélési tapasztalatok óvodai környezetben Vasmegyer településen