Adatok a Malva moschata (Malvaceae) magyarországi szubspontán előfordulásaihoz - Somlyay, Lajos (Kitaibelia, 2023)
Jelen közlemény a Malva moschata hazai szubspontán előfordulásait tekinti át az MTM Növénytár Malva-anyaga alapján. A szerző által ellenőrzött, ill. revideált példányokat a településnevek abc-rendjében sorolja fel, s tárgyalja a szakirodalmi kapcsolatokat is.