×Pseudorhiza bruniana a Hargitán - Nyisztor, Miklós (Kitaibelia, 2020)
Közleményemben röviden beszámolok a ×Pseudorhiza bruniana (Brügger) P.F.Hunt (Dactylorhiza maculata (L.) Soó × Pseudorchis albida (L.) Á. Löve & D. Löve) egyetlen egyedének felfedezéséről a Hargita egy láprétjén. A hibridnek ez az első adata Romániából, egyben Közép-Európából.