Apró közlemények - Szűcs, Péter; Pénzesné Kónya, Erika; Takács, Attila; Löki, Viktor; Csábi, Miklós; Csirmaz, Kálmán; Gregorits, János; Haszonits, Győző; Hernádi, László; Kiticsics, Anikó; Lukács, Róbert; Makádi, Sándor; et al. (Kitaibelia, 2015)
1. A Lycopodium clavatum L. előfordulása az Egri-Bükkalján2. Néhány adat Debrecen urbán-flórájához3. Kiegészítések a Magyarország orchideáinak atlasza elterjedési adataihoz4. Sisyrinchium bermudiana L. új előfordulási adata a Kárpát-medencében5. A légyfogó (Myagrum perfoliatum L.) előfordulása Mezőberény mellett