Apró közlemények - Kun, Róbert; Vadász, Csaba; Kálmán, Nikoletta; Bodor, Ádám; Csathó, András István; Molnár, Csaba; Schmidt, Dávid; Óvári, Miklós; Molnár V., Attila; Molnár, Attila; Tihanyi, Gábor; Gulyás, Gergely (Kitaibelia, 2016)
1. A borzas csajkavirág (Oxytropis pilosa (L.) DC.) előfordulási adatai és élőhelyei Kunbaracs közelében és a Peszéradacsi-rétek egyéb területein2. Acer acuminatilobum (J. Papp) J. Papp 1958 (mátrai ősjuhar) a Mátraalján3. Euphorbia prostrata Aiton és Polycarpon tetraphyllum L. felbukkanása a Nyugat-Dunántúlon4. A Muscari tenuiflorum Tausch előfordulása a Keszthelyi-hegységben5. Csalánlevél gubacsszúnyog (Dasineura urticae Perris, 1840) előfordulása kúszó csalánon (Urtica kioviensis Rogow.)6. A Trifolium vesiculosum Savi újabb előfordulásai a Hortobágyon