Apró közlemények - Ferenczi, Balázs; Nagy, József; Lisztes-Szabó, Zsuzsa (Kitaibelia, 2018)
1. Thelypteris palustris Schott a Börzsöny hegységben2. Potenciális neofitonok a kivadulás küszöbén a debreceni Tócó patak mentén