Apró közlemények - Deák, Balázs; Lukács, Katalin; Báthori, Ferenc; Valkó, Orsolya; Bauer, Norbert; Molnár, Csaba; Nagy, László; Kulcsár, László; Voigt, Wilfried; Szalai-Dobosné, Márta Mária (Kitaibelia, 2019)
1. Közönséges kígyónyelv (Ophioglossum vulgatum) meglepő új előfordulása a Tiszafüred–Kunhegyesi síkon2. Útépítési nyersanyaggal behurcolt dolomitsziklagyep-fajok tömeges megjelenése Kecskeméten3. Geranium divaricatum a Hevesi-síkon, Füzesabony mellett4. A pókbangó (Ophrys sphegodes) új előfordulása a vasi flórajárás területén5. A Cephalanthera longifolia var. rosea első kimutatása Magyarországon6. Spiraea crenata a Keleti-Bakonyban