Irodalmi figyelő - Papp, László (Kitaibelia, 2021)
Bartha D. (szerk.) (2019): Vörös Lista – Magyarország fa- és cserjefajai. Soproni Egyetemi Kiadó, Sopron, 59 pp. ISBN 978-963-334-328-9 Bartha D. (szerk.) (2020): Fekete Lista. Magyarország inváziós fa- és cserjefajai. ● Szürke Lista. Magyarország potenciálisan inváziós fa- és cserjefajai. Soproni Egyetemi Kiadó, Sopron, 84 pp. ISBN 978-963-334-357-9