Apró közlemények - Bauer, Norbert; Balogh, Lajos; Bezeczky, Árpád; Nagy, József; Deák, Balázs; Kiss, Orsolya; Valkó, Orsolya; Schmidt, Dávid; Török, Péter; Szűcs, Péter; Kovács, Dániel; Lengyel, Attila; et al. (Kitaibelia, 2015)
1. Az Apium repens (Jacq.) Lagasca új előfordulása a Szigetközben 2. A Limonium gmelinii (Willd.) Kuntze subsp. hungaricum (Klokov) Soó alkalmi megjelenései útpadkákon 3. Az Asparagus verticillatus L. elvadulásának első hazai adatáról 4. A Digitalis lanata Ehrh. új előfordulása Kemencén (Börzsöny) 5. Balkáni csillagvirág (Prospero paratheticum Speta) első előfordulási adata a Duna–Tisza-közén 6. Néhány érdekesebb növényfaj megjelenése a Duna 2013. évi nagy árvize után a Szigetköz hullámterében 7. Az adventív ágas falgyom (Parietaria judaica L.) újabb előfordulási adata Debrecenből 8. Kindbergia praelonga (Hedw.) Ochyra Sopron város mohaflórájában 9. Adatok a Plantago coronopus L. hazai elterjedéséhez 10. A csipkés gyöngyvessző (Spiraea crenata L.) egykori kunpeszéri előfordulásáról 11. A Spiraea crenata L. sas-hegyi (Budai-hegység) felfedezésének története