Apró közlemények - Molnár, Csaba; Csábi, Miklós; Tóth, György; V. Varga, Zoltán; Csecserits, Anikó; Rédei, Tamás (Kitaibelia, 2016)
1. Rózsaképű galagonya (Crataegus rosaeformis Janka subsp. rosaeformis) a Cserehátban 2. Epipactis pseudopurpurata Mered’a a Gödöllői-dombvidéken 3. Sziki varjúháj (Sedum caespitosum (Cac.) DC.) előfordulása Vésztő mellett 4. Vetési csillagfű (Sherardia arvensis L.) és gímpáfrány (Asplenium scolopendrium L.) újabb előfordulásai