Apró közlemények - Horváth, Dénes; Hődör, István; Gulyás, Gergely; Magos, Gábor; Horváth, Zoltán; Kozma-Bognár, Tamás; Balogh, Gábor; Sallainé Kapocsi, Judit; Bota, Viktória; Heilig, Dávid; Bodorik, Janka; Toldi, Miklós (Kitaibelia, 2017)
1. A Schoenoplectus mucronatus (L.) Palla újabb előfordulásai az Észak-Alföldön 2. Királyharaszt (Osmunda regalis L.) újabb állományának megkerülése Belső-Somogyban 3. Új védett növényfaj, a poloskaszagú kosbor (Orchis coriophora L.) a Dél-Tiszántúlon 4. Karcsú sisakvirág (Aconitum variegatum subsp. gracile (Rchb.) Gáyer) előfordulása Göcsejben 5. A Cephalanthera damasonium (Mill.) Druce újabb előfordulása a Nyugat-Dráva síkon