Apró közlemények - Nagy, József; Kulcsár, László; Matus, Gábor; Balogh, Rebeka; Demeter, László; Molnár, Csaba; Nagy, Timea; Lovas-Kiss, Ádám; Löki, Viktor; Molnár V., Attila (Kitaibelia, 2017)
1. Cephalanthera damasonium (Mill.) Druce a Budai Arborétumban 2. Opuntia phaeacantha Engelm. a Nyugat-Dunántúlon 3. Yucca filamentosa L. a Dél-Nyírségben 4. A Rochel-törpezanót (Chamaecytisus rochelii (Wierzb.) Rothm.) két újabb előfordulása az Alföldön, és néhány régi adatának pontosítása 5. Abajdóc nyír (Betula ×rhombifolia Tausch.) a Mátra központi részén 6. A csipkés gyöngyvessző (Spiraea crenata L.) újabb temetői előfordulása