Apró közlemények - Exner, Tamás; Somlyay, Lajos; Csathó, András István; Molnár, Csaba; Virók, Viktor; Süveges, Kristóf; Riezing, Norbert; Wirth, Tamás (Kitaibelia, 2018)
1. Elatine alsinastrum és más florisztikai adatok a Budai-hegységből 2. Aszályfű (Eleusine indica) a Maros–Körös közén 3. A karcsú köles (Panicum dichotomiflorum) Gyöngyösön és Felsőnyárádon, valamint a faj terjedése az Északi-középhegységben 4. Symphyotrichum ciliatum a Sajó–Hernád-síkon 5. Alnus incana és Vitis sylvestris az Által-ér völgyében 6. Kiegészítések az Euphorbia prostrata és az Euphorbia serpens hazai elterjedéséhez