Apró közlemények - Beránek, Ábel; Molnár, Csaba; Molnár, Attila; Szél, László; Demeter, László; Riezing, Norbert; Pintér, Balázs; Bajor, Zoltán; Lajos, Anna; Schmidt, Dávid (Kitaibelia, 2019)
1. Kiegészítések a Fumana procumbens északi-középhegységbeli elterjedéséhez 2. A henye kunkor (Heliotropium supinum) jelentős állományai a Pentezugi Vadlórezervátumban (Hortobágy) 3. A Rochel-törpezanót (Chamaecytisus rochelii) két új előfordulása az Alföldön 4. A Daphne laureola spontán megjelenése városi parkokban 5. Lindernia procumbens és L. dubia előfordulása Budapesten 6. A Moneses uniflora előfordulásának megerősítése a kőszegi Alsóerdőben