Molnos Péter: A valóság szerelmese. Czene Béla festészete, Budapest, Móra Könyvkiadó, 2022, pp. 464 - Juhász , Bálint (Italianistica Debreceniensis, 2023)
recensione a Molnos Péter: A valóság szerelmese. Czene Béla festészete, Budapest, Móra Könyvkiadó, 2022, pp. 464.