Előszó - Szendrei, Ákos (Hallgatói Műhelytanulmányok, 2022)
A 2012-ben útjára indult Hallgatói Műhelytanulmányok sorozatunk ötödik részét tartja kezében az Olvasó. Kisebb jubileum tehát ez a kötet, amely reményeink szerint nemcsak a tanulmányok Szerzői számára jelent fontos állomást, de a szélesebb szakmai és laikus közönség részére is tartalmaz értékes és releváns újdonságokat.