Gyepalkotók vetőmagárainak növekedése a 2021-2023. években - Dr. Mikó, Péter Pál (Gyepgazdálkodási Közlemények, 2023)
A cikk a gyepalkotók 2021-2023. évi vetőmagárainak növekedését hasonlítja össze a Magvas Vetőmag Kft. árai alapján.