Ősgyepek nevezéktana és elterjedése - Tasi, Julianna; Penksza, Károly; Halász, András (Gyepgazdálkodási Közlemények, 2021)
Gyepes szakmai körökben már régóta megfogalmazódott a kérdés: mely ÁNÉR (Általános Nemzeti Élőhely-osztályozási Rendszer) élőhelytípusok vagy gyeptársulások tekintendők ősgyepnek? Milyen szakirodalom adja meg ezeket?