Bevezető gondolatok a „Fenntartható fejlődés a Kárpát-medencében VI” konferenciához - Verrasztó, Zoltán (Gyepgazdálkodási Közlemények, 2021)
A fenntarthatóság igénye és megvalósítása a tájgazdálkodás - Előadás kivonat a Fenntartható fejlődés konferencia alapgondolatához