A PÉCSI FELSŐOKTATÁS INTÉZMÉNYEINEK HALLGATÓI 1850–1923. - Schmelczer-Pohánka, Éva (Gerundium, 2024)
Szögi László és Csibi Norbert szerkesztésében jelent meg a A Pécsi  Felsőoktatás Intézményeinek hallgatói 1850-1923. kötet a Felsőoktatástörténeti Kiadványok Új sorozatának 30. kötetetként. A kiadványt Schmelczer-Pohánka Éva ismerteti.