MATRICULA OLOMOUCKÉ UNIVERZITY, MATRIKULA DER OLMÜTZER UNIVERSITÄT (1636-1637) 1652-1729) 1-2. KÖTET - Bozzay, Réka (Gerundium, 2024)
Libuše Spáčilová germanista-történész, illetve férje a levéltáros-történész Vladimír Spáčil szerkesztésében jelent meg az Olmützi Egyetem Matriculája (Matricula olomoucké univerzity, Matrikula der Olmützer Universität (1636-1637) 1652-1729) két kötetben. Az ismertetőt Bozzay Réka írta.