Antik álmok álmodója – Sarkady János életútja, tudományos munkássága, szak irodalmi és fordítói tevékenysége (A Debreceni Egyetem tudós professzorai I.): Összeállította, az életrajzot írta, a bibliográfiát, a mutatókat és a függeléket készítette Nemes Z - Mudrák, József (Gerundium, 2010)
Antik álmok álmodója – Sarkady János életútja, tudományos munkássága, szak irodalmi és fordítói tevékenysége