Vincze Tamás: Alkotás és iskolateremtés – Pedagógiai tanszék a Tiszántúl egyetemén 1918 és 1941 között: (Oktatáskutatás a 21. században 5. kötet) Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 2017, 193 lap - Mudrák, József (Gerundium, 2017)
Vincze Tamás: Alkotás és iskolateremtés – Pedagógiai tanszék a Tiszántúl egyetemén 1918 és 1941 között - recenzió