Bazsa György: Metszetek felsőoktatásunk közelmúltjából: Debrecen, Debreceni Egyetemi Kiadó, 2014, 134 lap - Oláh, Éva (Gerundium, 2017)
Bazsa György: Metszetek felsőoktatásunk közelmúltjából - recenzió