Pécsi egyetemtörténeti kiadványok: A pécsi felsőoktatás évszázadai – Szerkesztette Fedeles Tamás, Lengvári István, Pohánka Éva, Polyák Petra Pécsi Tudományegyetem, Pécs, (é.n.), 164 lap - Szögi, László (Gerundium, 2016)
A pécsi felsőoktatás évszázadai – recenzió