Az egri Domus Universitatis és Líceum, Oktatás, tudomány, művészet (1763–2013): Szerkesztette Petercsák Tivadar, Líceum Kiadó, Eger, 2013, 499 lap - ifj. Barta, János (Gerundium, 2015)
Az egri Domus Universitatis és Líceum, Oktatás, tudomány, művészet (1763–2013) - recenzió