A Pápai Református Kollégium diákjai (1585–1861): Szerkesztette Köblös József, (Pápai Református Gyűjtemények. Forrásközlések 9.) Pápa, 2006, 1060 lap + 11 képtábla - Ritoók, Zsigmond (Gerundium, 2015)
A Pápai Református Kollégium diákjai (1585–1861) - recenzió