HEGYI ÁDÁM: HUNGARICA IN DER DISSERATIONSSAMMLUNG DES NÜRNBERGER NATURFORSCHERS CHRISTOPH JACOB TREW (1695‒1769) KATALOG 1582‒1765 - P.Szabó, Béla (Gerundium, 2020)
P.Szabó Béla könyvismertetése Hegyi Ádám által feltárt: HUNGARICA IN DER DISSERATIONSSAMMLUNG DES NÜRNBERGER NATURFORSCHERSCHRISTOPH JACOB TREW (1695‒1769) KATALOG 1582‒1765 című művéről.