MAGYAR-HORVÁTH DIÁKCÍMEREK A BOLOGNAI ARCHIGINNASIÓBAN - Bitskey, István (Gerundium, 2020)
Csizi István-Kovács Zsuzsa-Utasi Csilla: Magyar-horváth diákcímerek a bolognai Archiginnasióban című könyv ismertetője.