Miskolci Csulyák István peregrinációs albuma - Imre, Mihály (Gerundium, 2020)
A láthatóan megszerkesztett kerek történet voltaképpen azt beszéli el, hogy az ifjú Szenci Molnár a peregrinációs albumába (a latin eredetiben: liber, libellus) valamely nevezetesszemélyiség bejegyzését kéri, és ő annak szívesen tesz eleget