Antal Miklós: Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet, 1921–2018 – Az oktatás, a nevelés és a tudomány szolgálatában a Debreceni Egyetemen - Mudrák, József (Gerundium, 2019)
Antal Miklós: Anatómiai, Szövet- és FejlődéstaniIntézet, 1921–2018 – Az oktatás, a nevelésés a tudomány szolgálatában a Debreceni Egyetemen - könyvismertető