A debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem archontológiája 1950–1990 XIV. rész - Mudrák, József (Gerundium, 2019)
A Kossuth Lajos Tudományegyetem két kara, a Bölcsészettuodmányi Kar és a Természettudományi Kar,valamint az ún. Központi egységek 1950. január 1. és 1990. december 31. közötti archontológiáját aRektori Hivatal személyi kartotékjai és anyagai, valamint a kevésbé dokumentált ’50-es évek tekintetébenkiegészítőleg a Személyzeti Osztály éves kimutatásai alapján készült. Ennek ellenére a rendelkezésünkre állóanyag nem lehet teljes és nem lehetséges teljes pontossággal összeállítani az archontológiát. Jelen XIV. rész aTestnevelési Tanszék dolgozóinak lsitáját adja a tanszékvezetőtől a hivtalsegédig.