Pápai Páriz Ferenc: A gyulafehérvár–nagyenyedi Bethlen-kollégium alapítása és története - Ősz, Előd (Gerundium, 2019)
A gyulafehérvár–nagyenyedi Bethlen-kollégium alapítása és története című könyv recenziója