ZEMPLÉN ÉS AKADÉMIKUSAI - Barta, János (Gerundium, 2026)
Hegyaljai Helikon Könyvek. A Tokaj-Hegyaljai Egyetem Regionális Történeti és Művelődéskutatási Tanszékének kiadványsorozata II.Sorozatszerkesztő Bolvári-Takács GáborTokaj-Hegyaljai Egyetem, Sárospatak 2025, 250 lapSzerkesztette Ugrai JánosHegyaljai Helikon Könyvek. A Tokaj-Hegyaljai Egyetem Regionális Történeti és Művelődéskutatási Tanszékének kiadványsorozata II.Sorozatszerkesztő Bolvári-Takács GáborTokaj-Hegyaljai Egyetem, Sárospatak 2025, 250 lap