SZABÓ DÁNIEL ARANY JÁNOS ETIKÁJA 1958: LELKÉSZKÉPESÍTŐ DOLGOZATOM EGYHÁZI ÉS TÁRSADALMI VISZHANGJA 2017-2024 - Sipos, Ferenc (Gerundium, 2025)
Sipos Ferenc könyvismertetése  Szabó Dániel: Arany János Etikája (1958)  könyv formájában megjelent dolgozatáról. Tiszántúli Református EgyházkerületDebrecen, 2024, 396 lap